Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

3 Φάσεις ( ουδεμία σχέση με Φασίστες )



Τρείς με Πέντε

τραγουδούσες το Yesterday και θυμήθηκα το Yesterday is here / Τραγούδια που μας μοιάζουν ή που θα θέλαμε να μας μοιάζουν / θέλουμε πολλά / έχουμε αυτά που θέλουμε ; / και όμως θέλουμε αυτά που έχουμε / ακόμα και όταν μας πονάνε / ακριβός ο πόνος / και το ράδιο να παίζει στην διαπασών Καζαντζίδη / τις ώρες κοινής ησυχίας . . .

Εξηκονταρχία Πρεβέζης
Καλοκαίρι - Πρέβεζα, στην αμμουδιά σπαρμένα ζευγάρια και τσιγάρα και μπουκάλια / σαν χωράφι κεφιού και έρωτα / και κάπου εκεί σαν ζιζάνιο -Bad Seed - ανάμεσα σε μια Αφροδίτη Μεθυσμένη και μια Αλεξάνδρα Κοιμισμένη / και γύρω γύρω συμπαθή Μέταλλα / και το Φεγγάρι / και η Θάλασσα / και είναι πράγματι ωραία.

Αγάπη με Τρία Χέρια και Τέσσερις Καρδίες
μοιάζεις με ένα παράφρονα Πιανίστα με Τρία Χέρια και Τέσσερις καρδιές που έπαιζε κάθε βράδυ το ίδιο κομμάτι / ένα κομμάτι που συνέθεσε στο προθάλαμο ενός πορνείου με ακριβές, καλόγουστες ταπετσαρίες / και μια Τσατσά που διάβαζε την Καινή Διαθήκη πριν κοιμηθεί /
ο Πιανίστας όταν έπαιζε αυτό το κομμάτι / ακόμα και τα σανίδια του πατώματος του δωματίου κλαίγανε / και πάντα έπαιζε με τα δύο χέρια / με το τρίτο χάιδευε / εκείνη που αγαπούσε / που το κορμί της ήταν πλήκτρα που χόρευαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια: