Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009


η αριστερή μου πλευρά έχει αρχίσει να σαπίζει και η δεξιά γελάει
- ένα ψυχαγωγικό εγκεφαλικό -
ο Νίκος γιορτάζει, οι πόλεις φωτίζονται και πάλι - η Επανάσταση προ των Πυλών και ο Διαχειριστής να κλέβει απ΄ τα κοινόχρηστα -ο Rainer Werner Fassbinder βρέθηκε νεκρός με ένα σενάριο στα χέρια για την ζωή της Roza Luxemburg ενώ ο Francis Ford Copolla ενθουσιάστηκε με την Ρετσίνα και θέλει να παράγει και ο ίδιος.

ευτυχία μαέστρο, ευτυχία. . . περιτυλίγματα χωρίς από μέσα δώρο, περιτυλίγματα μαέστρο, περιτυλίγματα . . από φτηνά υλικά που αξίζουν όσο η ηρεμία και καλοσύνη ( οι στιγμές καλοσύνης να πούμε καλύτερα . . . ). Φέτος όμως δεν θα τυλίξουμε δώρα. Θα τυλιχτούμε οι ίδιοι σε μια κόλλα χαρτί και θα μας καρφιτσώσουν στο πίνακα ανακοινώσεων ΄

Ευτραφής Ευαίσθητος με Κυνικά ξεσπάσματα αναζητεί μεταφορικό μέσο για την Χώρα των Καφριδέμπορων Αναισθησιολόγων - η αναισθησία είναι επιστήμη - .

Δούλα ζητάει Αφέντη να υποδουλώσει.

Πετρέλαιο αναζητεί Μπουκάλι.

Παράλογοι νόμοι αντίκρυσμα.

Ένα Τσιγάρο την ζεστασιά του πακέτου.

2 σχόλια:

Loup είπε...

Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι που εχεις κανει μια τετοια αναρτηση.Μπαινω στο μπλοκ περιμενωντας να εχεις κανει την ''αναρτηση''.Παλι με εστειλες αλλου,και ας ειχε γινει το μυαλο μου κομπος νομιζω οτι αρχισε να ηρεμει λιγο..λιγο..ε λιγο...ενταξει ξερεις δεν ηρεμω και πολυ ωρα.

Unknown είπε...

toulaxiston ston pinaka anakinwsewn kapios tha mas diavasei kai de tha xreiastei na mas tiliksei..
ta euteli ilika kanoun tis pio wraies sintheseis...
na sai kala