Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

κεφάλι καζάνι / κεφάλι Κοζάνη


μια βιβλιοθήκη να διαβάζεις μια ζωή / είχα και ΄γω κάποτε αλλά την αντάλλαξα / με την ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ / μια μερακλού την έκανε 1.000 προνομιακά και ποινικοποιημένα τσιγάρα / μια βιβλιοθήκη ενός ποιητή, ένα κρεβάτι, τσίπουρο, μεζέδες - καλή καρδιά - αυτό είναι φιλοξενία.


όλα είναι κατανοητά / σαν κουρασμένοι πορνό σταρ σαν κάτι ωραίους τύπους που σου δίνουν την θέση τους στο λεωφορείο επειδή θα κατέβουν στη επόμενη στάση / οι καλοί άνθρωποι μόνο στις φωτογραφίες / η μουσική όταν βουλώνουν τα στόματα και το ένα σώμα τρίβει το άλλο - πάντα το ένα. . . .

και μετά όλα είναι Νύχτα - ένα τσούρμο ανώμαλοι αλλά δεν θα τους δεις και ας πλήρωσες για όλη την παράσταση.

δεν πονάω αρά δεν νιώθω. . . ήταν το επιχείρημα πριν αρχίσουν να τον χτυπάνε / ένιωθε ότι είχε δίκιο / ο πόνος ήταν λιγότερος / ο κόσμος περισσότερος / ένα τμήμα της αριστεράς με κέρασε δυο μπύρες ενώ ο Στάλιν ήταν Νεκρός. . . μια Δήμητρα που δεν περιμένει την Περσεφόνη μετά το τετράμηνο καλούπωμα στον Άδη, μια Πηνελόπη που δεν περιμένει τον Οδυσσέα μετά από 10 χρόνια μαλακισμένο ράβε - ξήλωνε

Καλογήρου: ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ. . .

Σκορδάς : Ανάσταση ή Αναστασία, έχουμε;

όλα είναι κατανοητά / τα παιδιά / τα καλύτερα παιδιά με λεμονάδα και μπάσταρδο ούζο / σε ένα νησί να επιπλέει σαν παγάκι στο ποτήρι πριν λιώσει / παιδιά με ποτήρια στα χέρια - όλες οι μαλακίες δικαιολογούνται, αρκεί να χρησιμοποιείται προφυλάξεις και να κοιτάτε που και που όποιον ήπιε τον απότιστο και μετά πήγε / ή τον πήγανε να κοιμηθεί.



η Κοζάνη τελικά υπάρχει. . .


υ.σ. τα Μουνιά και Μπύρες άνοιξανε και σας περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: