Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

χυδαιότητες



- Ναι... της τον είχε μέσα στο στόμα της και της ζητούσε ταυτόχρονα να του λέει γλυκόλογα. . .


- Μπουκωμένη;

- Ναι. . . θλιβερά πράγματα. . . σαν να είχε πάθει εγκεφαλικό μιλούσε. . . ΄΄λατμπρεία μμμου. . . μγκαλέ μμου. . . μμμπουτζαχγα μμμμου΄΄.

- Τελικά τι έγινε;

- Τέλειωσε στο στόμα της, αυτή τα κατάπιε. . . αυτός προσπάθησε να κοιμηθεί αλλά η άλλη άρχισε να ρεύεται . .συνέχεια...

- Να ρεύεται;

- Ναι ρε, ο άλλος είχε χύσει μια θάλασσα, αυτή τα κατάπιε και βαρυστομάχιασε.

- Και τι έγινε μετά;

- Της έδωσε μια σόδα και κάπως ηρέμησε.

- Κοίτα να δεις . . Λες να την άφησε έγκυο;

- Από το στόμα;

- Ναι.

- Μπα . . Το πολύ πολύ να πάρει κάνα κιλό . . . ο Άλλος είχε περάσει μαγουλάδες μικρός και δεν μπορεί τώρα να κάνει παιδιά. . .

- Δεν αγοράζει και καπότες. . .




όλα τυχερά και όλα ωραία
από τον Κάτω Κόσμο στην Άνω Πόλη και πάλι πίσω



- χθες ο Σκορδάς ούρλιαζε΄ έλεγε ότι οι ιστορικοί είναι κατίνες και κουτσομπόλες του κερατά, οι γιατροί πάμπλουτοι χασάπηδες και οι νοσοκόμες φτωμπινεδιάρες σαδίστριες, ότι πήγανε να τον σκοτώσουν αλλά δεν μπόρεσαν, ότι οι ελεγκτές στα λεωφορεία δεν νιώθανε τίποτα, δεν ήταν τίποτα πριν γίνουνε ελεγκτές, ότι από τα χιλιάδες ταξί που τον κουβάλησαν, πέντε έξι άξιζαν τα λεφτά που πήραν. . .

- Τέτοιο ηλίθιο show ε;

- Ναι. . Βλέπει παντού εχθρούς. . . Είπε ότι αν χρειαστεί να πουλήσει την ψυχή του - αν βρεθεί κανείς να την αγοράσει - θα πρέπει να ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ και όχι να πάρει. . . τραγωδία. . .

- Και δεν βούτηξε κανείς κανένα μπουκάλι να τον ξαπλώσει;

- Όχι, τα είχανε επιστρέψει για να πάρουνε καινούργια. . . Μετά τα έβαλε με τους φοιτητές. . . Είπε ότι εκεί στα χορτάρια που στρίβουν χορτάρια και κάνουνε πάρτι, πρέπει να γίνουνε γήπεδα του γκολφ

- Τα έχει με τους φοιτητές επειδή δεν μπόρεσε να γίνει φοιτητής. . . Τρεις φορές έδωσε και πάτωσε. Μόνο ένα 17 και κάτι στην Έκθεση είχε γράψει. . .Και αυτό γιατί έπρεπε να γράψει μια ομιλία . . . Κομπλεξικός. . .

- Το είπε ότι θα το έλεγες αυτό.



η Πόλη σου μοιάζει / μόνο οι τουρίστες μπορούν να δούνε τις ομορφιές της.



- Συνέχισε να φωνάζει;

- Όχι. . . Ήρθε ο Βότσης που τον ανέχεται, τον πήρε και φύγανε. Του έλεγε για κάποιον Lovercaft και ο Σκορδάς τον συνέκρινε με εκείνη την μπέκρα τον Μπουκόβσκι.

- Ποιος είναι ο Μπουκόβσκι;

- Ένας σκατόγερος που γαμούσε ότι έβρισκε και ότι του καθόταν, έπινε ένα σκασμό και έγραφε μετά για να τον διαβάζουν τα λεχάρια που του μοιάζανε ή θέλανε να του μοιάσουν επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουνε τίποτα που να αξίζει στην ζωή τους. . .

- Τραγικά πράγματα. . .

- Ναι. . . Αύριο θα πας στην Συνέλευση;

- Δεν ξέρω. . . Αν κοιμηθώ στο σπίτι της Γ. μπορεί. . . Μένει κοντά στο Πανεπιστήμιο. . .


2 σχόλια:

........ είπε...

αυτές είναι αναρτήσεις....όχι μαλακίες

Β.Σ. είπε...

όχι μαλακίες
όχι μαλακίες
όχι μαλακίες πιά. . .