Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

καλοδεμένα βιβλία χωρίς εξώφυλλο


κάποιος που αγοράζει σκουπίδια / επενδύει για μετά / κάποιος που πουλάει τους νεκρούς  επενδύει για τώρα. . . μέχρι να σταματήσει να κλέβει οξυγόνο / λίγη ζεστασιά μα έχεις πυρετό και την παγωνιά την βλέπεις δροσούλα / 310 σειρά και 310 γκόμενες εγγυημένες να κλείνουν το ένα μάτι και στο άλλο να ρίχνουν στάχτη / καταδιώκουν τα όνειρα τους / ξυλοφορτώνουν και ξυλώνουν την φόδρα από τις τσέπες / την φόδρα από κόμπρα και το χρήμα φαρμάκι / τα ρέστα στον Άγγελο από την Κατερίνη και οι κοριτσάρες ως 1,88 που έχουν διαβάσει Ταχτσή - μου δίνουν τσιγάρο. . . Ξημερ. . .


Ζάλη. Αλλάζει σχήμα το μπουκάλι. Επιμένω όμως. Φωνάζω. Ποιο είναι το κέρδος σε όλα αυτά; Και αν δεν υπάρχει κέρδος, μια κρυψώνα τουλάχιστον, μια μάσκα. Όχι. . μια μελωδία να. . . δεν μετέχεις και καταλαβαίνεις τα πάντα.Βάσανο. . .ε; 

Σκύψε. . . Προσκύνησε μπροστά μου να σου πω ένα μυστικό. . . να σε δαγκώσω να μην ξανάρθεις μπροστά μου. . . Από μακριά. . . Από μακριά να σε βλέπω, να χάνω τις ασχήμιες, να χαιρετάω το ιδανικό. . . αλλά θα ξανάρθεις. . . Έτσι πάει αυτό, έτσι πας και εσύ και επιστρέφεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: