Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

06:42


- Όταν ήσουν μικρός, τι ήθελες να γίνεις όταν μεγάλωνες;

- Αν μεγάλωνα; Ήθελα να έχω ένα πάγκο γεμάτο κολάρα για τον λαιμό και να τα πουλάω. . . Να φωνάζω ΠΑΡΤΕ ΚΟΛΑΡΑ, ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΛΑΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΚΟΛΑΡΑ. . .

 -  Η πραγματικότητα και η μέση σου γαμήθηκε σήμερα και λες ό,τι θες / πάνε για εκλογές, λένε / κανίβαλοι με καρνάβαλους /  σε μια στιγμή γίνεται το παλαμάκι, φάπα ξεγυρισμένη. . .  Πύρρειος νίκη; Τρία δάχτυλα, δυο χαμηλωμένα και ένα ως έμβολο / είδες ποτέ κανένα παράσιτο να λέει στο ξενιστή, Ευχαριστώ; / εσύ που θα πας; 

-  Μουριές, Γαλατινή, Γρανάδα, Πάτρα, Μπραχάμι, κατηφόρα Γολγοθά, Κρανίου Τόπος γωνία / και πάλι πίσω / αστεία μεσοπολεμικά / σαν τώρα / σεξ και κουτουλιές με σήματα μορς, στις ράγες, στις ραγάδες, στις αλάνες, στις πουτάνες, στους νέους Μπουραντάδες με λογάκια και άποψη από προκαταβολής / έτσι, έτσι, μίσος για να ξεχνιόμαστε / τα λαρύγγια μεζές και οι αστραγγάλιστοι αγκαλιασμένοι πάντα, σφιγμένοι σαν γροθιά που ανεβοκατεβαίνει με ρυθμό /  κάτι άλλο, όμως / κεφάλι δεν μπορούμε να αλλάξουμε οπότε ας αλλάξουμε συζήτηση / ναι, άκου αυτό, μου το είπανε ενώ ήμουν ξαπλωμένος με το σφυρί και το σκαρπέλο και τίναζα πατώματα / ήταν λέει μια αλεπού που την είχαν στριμώξει σε μια γωνιά και τις τσάκιζαν τα παΐδια / εκεί κοντά περνούσε μια τσογλανοπαρέα και την ρώτησε τάχα από ενδιαφέρον - Πως πάει, αλεπού; - Από τους σώγαμπρους καλύτερα. . . και συνέχισε να τις τρώει / τι; / ξώγαμπρος, ξώγαμπρος / εδώ να σου τρώω τα κέφια / τι θες μωρέ τώρα; / σαπίσανε τα δόντια μου να τα λέω / τα ίδια και τα ίδια. . .

- Σκατολοΐδια.

- Επαναληπτικά.

- Σαν καραμπίνες. . .

- . . . στις εκπτώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: